Къща за гости Богат-Беден

Къща за гости „Богат-Беден, се намира в с. Равда, на 200 метра от плажовете,на удобно, спокойно и комуникативно място на неповече от 150 метра от ценъра. Разполага с просторни 8 двойни стаи (2+1),оборудвани с телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет, климатик, хладилник.Към всяка стая има тераса с прекрасен панорамен изглед, маса и столове, собствен санитерен възел (баня + WC). Къща за гости „Богат-Беден”, предоставя на своите посетители безплатно ползване на детска кошара при поискване в стаите.Акцептира дом. любимци. За допълнителен комфорт на гостите си „Богат-Беден” разполага с ресторант с красива лятна градина и битов кът,където може да се насладите на традиционна българска кухня. *За деца до 6 год. БЕЗПЛАТНО *Къщата работи ЦЕЛОГОДИШНО (през зимният сезон на атрактивни ниски цени)

Стандартна оферта
 Тип настаняване  15.05-15.09    
 Единична стая      
 Двойна стая  20-35    
 Тройна стая      
 Студио      
 Апартамент      
 Цялата база      

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.

- Добавете тук информация за условията на офертата, намаления и др. - Къща за гости „Богат-Беден, се намира в с. Равда, на 200 метра от плажовете,на удобно, спокойно и комуникативно място на неповече от 150 метра от ценъра.

Разполага с просторни 8 двойни стаи (2+1),оборудвани с телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет, климатик, хладилник.Към всяка стая има тераса с прекрасен панорамен изглед, маса и столове, собствен санитерен възел (баня + WC).

Къща за гости „Богат-Беден”, предоставя на своите посетители безплатно ползване на детска кошара при поискване в стаите.Акцептира дом. любимци.

За допълнителен комфорт на гостите си „Богат-Беден” разполага с ресторант с красива лятна градина и битов кът,където може да се насладите на традиционна българска кухня.

*За деца до 6 год. БЕЗПЛАТНО
*Къщата работи ЦЕЛОГОДИШНО (през зимният сезон на атрактивни ниски цени)